MARYNATA DO CIĘLĘCINY.pdf
(
22 KB
)
Pobierz
MARYNATA DO CIĘLĘCINY
1 szklanka octu winnego,
3 łyżki białego wytrawnego wina,
ziarna pieprzu,
kilkanaście ziaren jałowca, sól,
3 liście laurowe.
Mięso natrzeć rozkruszonymi ziarnami jałowca.
Marynujemy 48 godzin.
Plik z chomika:
wrolek
Inne pliki z tego folderu:
Watrobka_z_cebulka KOTLET.TV_(HD).avi
(166144 KB)
Zupa_pieczarkowa_-_Video-Kuchnia.pl.avi
(17733 KB)
Gulasz_domowy_[Video-Kuchnia.pl].avi
(19279 KB)
Kotlet_de_volaille_-_Video-Kuchnia.pl(1).avi
(12466 KB)
Pasta_jajeczna_od_kotlet.tv(1).avi
(12479 KB)
Inne foldery tego chomika:
WĘDZENIE I WĘDZARNIE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin