wybrane_zagadnienia_z_zakresu_przemyslu_spozywczego.pdf

(5263 KB) Pobierz
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wybrane zagadnienia
z zakresu przemysłu spożywczego
oraz zarządzania i inżynierii produkcji
Tom 1
Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego
oraz zarządzania i inżynierii produkcji
Tom 1
Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt
Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego
oraz zarządzania i inżynierii produkcji
Tom 1
pod redakcją Marka Babicza
i Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Lublin 2020
Recenzenci
dr hab. inż. Arkadiusz Gola
prof. dr hab. Małgorzata Krzywonos
Opracowanie redakcyjne
Magdalena Marcewicz
Korekta
Renata Zelik
Projekt okładki
Jacek Pałyszka
Ten utwór jest dostępny na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa –
Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.
ISBN 978-83-7259-326-9 on-line
DOI: 10.24326/mon.2020.5
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
ul. Akademicka 15, 20-950 Lublin
www.wydawnictwo.up.lublin.pl
8 ark. wyd.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin