spaghetti-z-czosnkiem-i-czuszka.pdf

(65 KB) Pobierz
Spaghetti z czosnkiem i czuszką
przepisy.pl
Składniki:
makaron - 300 gramów
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
- 1 sztuka
ząbki czosnku - 3 sztuki
czuszka - 3 sztuki
natka pietruszki posiekana - 2 łyżki
oliwa - 4 łyżki
Zamów świeże składniki z dostawą do domu do wybranych przepisów.
Sprawdź.
15 minut
2 osoby
Łatwe
Sposób przygotowania:
1. Makaron ugotuj w wodzie, z dodatkiem kostki Knorr, al dente.
2. Czuszki umyj, oczyść z gniazd nasiennych i drobno pokrój. Czosnek obierz i posiekaj.
3. W rondelku rozgrzej oliwę, podsmaż na niej czosnek i dodaj czuszki. Chwilę podsmaż.
4. Dodaj ugotowany makaron, wymieszaj i posyp natką pietruszki.
Przepis ten pochodzi z serwisu kulinarnego
www.przepisy.pl.
Znajdź nas na Facebooku
www.facebook.com/przepisypl
Zgłoś jeśli naruszono regulamin