pierwszy dzień – śniadanie: owsianka keto z pełnotłustym mlekiem kokosowym, nasionami chia, zmielonym siemieniem lnianym i posiekanym kokosem; obiad: wegańska śmietana i zupa jarzynowa o niskiej zawartości węglowodanów oraz smażony ryż kalafiorowy z tofu; kolacja: wybór z przekąsek (zestaw przekąsek podany pod tygodniowym menu); dzień 2 – śniadanie: tofu z serkiem wegańskim oraz ćwiartka awokado; obiad: makaron z cukinii z dodatkiem pesto orzechowego i wegańskiego sera; kolacja: chili orzechowe z wegańskim serem i awokado w kawałkach; dzień 3 – śniadanie: budyń na bazie nasion chia z pełnotłustego mleka kokosowego ozdobiony plasterkami migdałów; obiad: zupa kokosowa i kalafiorowa à la krem. kolacja: makaron Shirataki z pieczarkami i sosem Alfredo w wersji wege; dzień 4 – śniadanie: pełnotłusty jogurt kokosowy z orzechami włoskimi, nasionami dyni oraz z posiekanym kokosem. obiad: tofu, curry warzywno-kokosowe albo pizza z przewagą kalafiora z dodatkiem warzyw nieskrobiowych oraz wegańskiego sera; kolacja: wybór z przekąsek; dzień 5 – śniadanie: tofu z serkiem wegańskim, szpinakiem i pieczarkami; obiad: sałatka jarzynowa oraz tofu z sosem z awokado; kolacja: lazania z bakłażanów z dodatkiem wegańskiego sera; dzień 6 – śniadanie: koktajl ketonowy wege z pełnotłustym mlekiem kokosowym, z dodatkiem masła migdałowego, kakao oraz wegańskiego białka w proszku; obiad: smażony ryż ze smażonym kalafiorem w odrobinie bułki tartej; kolacja: wybór z przekąsek; dzień 7 – śniadanie: budyń kokosowo-migdałowy z nasionami chia; obiad: duża zielona sałatka z awokado oraz z tempeh, z dodatkiem sera wegańskiego, warzyw bezskrobiowych oraz pestek dyni; kolacja: makaron kalafiorowy wege z wegańskim serem.
abian