7 dni wege KETO.txt

(1 KB) Pobierz
pierwszy dzień –

śniadanie: owsianka keto z pełnotłustym mlekiem kokosowym, nasionami chia, zmielonym siemieniem lnianym i posiekanym kokosem;
obiad: wegańska śmietana i zupa jarzynowa o niskiej zawartości węglowodanów oraz smażony ryż kalafiorowy z tofu;
kolacja: wybór z przekąsek (zestaw przekąsek podany pod tygodniowym menu);

dzień 2 –

śniadanie: tofu z serkiem wegańskim oraz ćwiartka awokado;
obiad: makaron z cukinii z dodatkiem pesto orzechowego i wegańskiego sera;
kolacja: chili orzechowe z wegańskim serem i awokado w kawałkach;

dzień 3 –

śniadanie: budyń na bazie nasion chia z pełnotłustego mleka kokosowego ozdobiony plasterkami migdałów;
obiad: zupa kokosowa i kalafiorowa à la krem.
kolacja: makaron Shirataki z pieczarkami i sosem Alfredo w wersji wege;

dzień 4 –

śniadanie: pełnotłusty jogurt kokosowy z orzechami włoskimi, nasionami dyni oraz z posiekanym kokosem.
obiad: tofu, curry warzywno-kokosowe albo pizza z przewagą kalafiora z dodatkiem warzyw nieskrobiowych oraz wegańskiego sera;
kolacja: wybór z przekąsek;

dzień 5 –

śniadanie: tofu z serkiem wegańskim, szpinakiem i pieczarkami;
obiad: sałatka jarzynowa oraz tofu z sosem z awokado;
kolacja: lazania z bakłażanów z dodatkiem wegańskiego sera;

dzień 6 –

śniadanie: koktajl ketonowy wege z pełnotłustym mlekiem kokosowym, z dodatkiem masła migdałowego, kakao oraz wegańskiego białka w proszku;
obiad: smażony ryż ze smażonym kalafiorem w odrobinie bułki tartej;
kolacja: wybór z przekąsek;

dzień 7 –

śniadanie: budyń kokosowo-migdałowy z nasionami chia;
obiad: duża zielona sałatka z awokado oraz z tempeh, z dodatkiem sera wegańskiego, warzyw bezskrobiowych oraz pestek dyni;
kolacja: makaron kalafiorowy wege z wegańskim serem.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin