Bruce Lipton lekcja 3 komentarze
Marzanna Ewa En
Bardzo dziękuję. Wielka zmiana w postrzeganiu.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 15 godz.
Lidia Kubicka
Bardzo dziękuję, to ważne i praktyczne informacje dla mnie i mojej rodziny
Bogumiła Stankiewicz
Dziękuję. Mam nadzieję, że będzie pan długo żył.
Lubię to! · Odpowiedz · 3 · 15 godz.
Monika Jan Stopa
Dziekuje za wspaniały wykład .Nie mogę się doczekać kolejnego .Pozdrawiam
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 15 godz.
Iwona Moniak
Migdałki to nasze czujki. Bakterie to nie tylko choroba ale są też niezbędne do zachowania zdrowa. Widać też jak ważne jest karmienie piersią.
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 14 godz.
Agnieszka Kicun
Jakie badania popierają tezę o zbieraniu przez migdałki informacji o patogenach dostających się do naszego organizmu?
Lubię to! · Odpowiedz · 3 · 14 godz.
Katarzyna Ziemkiewicz
https://www.karger.com/Article/PDF/24354
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 9 godz.
Stanisław Bloniarz
BARDZO WAZNE, zwlaszcza dla rodzicow z malymi dziecmi, by nie przesadali z za bardzo ze sterylnym srodowiskim maluszkow. Kiedys ogladalm program kulinarny "Frugal Gourmet" w USA w latach 80-tych i prowadzacy wrecz twierdzil, ze dla swego zdrowia, czlowiek poninien dziennie zjesc 1 gram ziemi. Czyli nadmierne mycie rak i np. warzyw, wyparzanie wszystkiego i dezynfekcja sterylizuja organizm i uposledzaja mikrobiom. Czeste mycie skory (np. 2 x dziennie) ostrymi detergentami tez jest szkodliwe. Dziekuje za wnikliwsze spojrzenie na migdalki. Zastanawiam sie, dlaczego w swietle tych wynikow badan, przemysl nie produkuje doustnych szczepionek dla dzieci i doroslych???
Lubię to! · Odpowiedz · 7 · 14 godz.
Bożena Szymsiak
tu znajdziesz wspaniałą i wiarygodnąwiedzę na ten temat https://www.youtube.com/watch?v=QwrDipdQr30&feature=emb_logo Polecam wszystkim :)
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 10 godz.
Joanna B - Filipek
Jeśli chodzi o przemysł wydobywczo- chemiczno- farmaceutyczny, to robi to dla pieniędzy! Czyli im więcej chorych, tym większy zysk!A jeśli chodzi o ziemię, to naturalna, ma związki odpornościowe, które wykorzystują głównie rośliny, ale i minerały. Jest jeszcze bardzo wysoko w górach, w czystych miejscach.Ale w krajach tzw cywilizowanych, jest mocno przechemizowana, a z tego powodu trująca.Ja również radzę myć warzywa i owoce, a nawet je moczyć w wodzie z solą lub płynem bio, do mycia, bo są one moczone w chlorze, żeby nie pleśniały szybko w marketach. Niestety również na bazarach, są to owoce i warzywa kupowane z marketów lub brane pod ich wyrzuceniu. Takie praktyki są od bardzo dawna.Swoje z czystej działki w lesie, gdzie sąsiedzi też używają tylko bio (własne resztki) do nawożenia, to można spokojnie jeść z krzaków i z ziemi ☺️Sterylność nie jest dobra dla nas.
Lubię to! · Odpowiedz · 2 godz.
Bożena Szymsiak Cudny film i niezwykły człowiek Dziękuję ♥️
Lubię to! · Odpowiedz · 1 godz.
Pokaż jeszcze 1 odpowiedź w tym wątku
Danuta Rejowska
Dziekuje. Fantastyczny wyklad. Dowiedzialam sie duzo nowego.
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 14 godz.
Joanna Ciążyńska
Dziękuję bardzo za te cenne informacje. Od dawna wiemy, że szczepienia oraz surowice odpornościowe są szkodliwe, ale potrzebne są nam argumenty naukowe, które pomogą przekonać niedowiarków.
Lubię to! · Odpowiedz · 4 · 14 godz.
Teresa Lisius Sikora
Dziękuję bardzo to praktyczna wiedza dla mnie i mojej rodziny,pozdrawiam
Anna Brzeska
Dziękuję. Bardzo ciekawe . Z niecierpliwością czekam na kolejny materiał.
Lubię to! · Odpowiedz · 14 godz.
Elżbieta Sadowska
Dziękuję bardzo za ten wykład. Nareszcie dowiedziałam się jak ważne jest karmienie dziecka piersią naet do drugiego roku życia, właśnie ze względu na układ odpornościowy, który dopiero się kształtuje. Ważne jest też podawanie doustnie szczepionek a nie wstrzykiwanie pod skórę. Są to dla mnie bardzo ważne informację.
Maria Kosiak
Ważny i cenny wykład. Bardzo dziękuję!
Lubię to! · ...
Swanlibrary