Jak gotować praktyczny podręcznik kucharstwa polsko-francuskiego zeszyt 3 rok1947.pdf

(16635 KB) Pobierz
■?■
-i
>-
«
>'Z
ZW
T
W
i
V-1-.W
5
Aź*4
i
i
V-
h5
<rv»
i/
bu
MARIA
DISSLOWA
B.
DYREKTORKA
LWOWSKIEJ
SZKOŁY
GOSPODARSTWA
DOMOWEGO
JAK
GOTOWAĆ
PRAKTYCZNY
PODRĘCZNIK
KUCHARSTWA
POLSKO
FRANCUSKIEGO
W
12
ZESZYTACH
PORADNIK
WE
WSZELKICH
SPRAWACH
ODŻYWIANIA
ZESTA­
WIANIA
MENU
URZĄDZANIA
PRZYJĘĆ
DEKORACJI
STOŁU
PRZEJRZAŁA
i
UZUPEŁNIŁA
PANI
ELŻBIETA
WYDANIE CZWARTE
POPRAWIONE
ZAAPROBOWANE
PRZEZ
INSTYTUT
GOSPODARSTWA
DOMOWEGO
ZESZYT
III
COPYRIGHT
BY:
WYDAWNICTWO
POLSKIE
R.
WEGNERA
POZNAŃ
PRINTED:
„LES
PRESSES
RAPIDES"
PARIS
SKŁAD
GŁÓWNY:
KSIĘGARNIA
„LIBELLA"
12,
RUE
ST.
LOUIS
EN
LTSLE
12.
PARIS
IV
Zgłoś jeśli naruszono regulamin