Miodosytnictwo czyli Sztuka przerabiania miodu i owoców.pdf
(
58008 KB
)
Pobierz
XrZS'f
MA
I I M O S Y i m il T I O
czyli
SZTUKA PRZERABIANIA
MIODU I OW OCÓW
n ap isał
J D
r
. ^T
e o f i l
CJ
i e s i e l s k i
.
^W ydanie d ru g ie powiększone)
N akładem R edakcyi „ B a rtn ik a Postępowego
Główny skład w Administracyi „ B a r t n i k a " ,
Lwów, Łyczakowska 93.
(N abyć m ożna w każdej księgarni).
NAKŁADEM AUTORA.
Z d rukarni J . C za iń sk ieg o w G ródku.
1892.
w .
r.
vny w k s ię g a rn i
O
I SCHMIDTA
iCZA
w e L w ow ie.
m
Plik z chomika:
witmat1
Inne pliki z tego folderu:
Kucharz okrętowy.pdf
(23558 KB)
Kuchnia chyliczkowska z uwzględnieniem jakościowym.pdf
(29384 KB)
Kuchnia garnizonowa oraz wskazówki tyczące się racjonalnego.pdf
(66858 KB)
Kuchnia jarska (2).pdf
(73865 KB)
Kuchnia jarska.pdf
(61975 KB)
Inne foldery tego chomika:
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin