59_recipe_pol.pdf

(305 KB) Pobierz
B isk
r zi
o
P ía y
ř d:
s
-1 0gmlk
0
ea
-1 0gc ku
0
ur
-1 0gma ł
7
sa
-4 gdo d ypwn c
0 rż ż i yh
-4 0gmlk
5
ea
-1łż c k s l
ye za oi
-2jja
ak
P írv :
ř aa
p
-D po d i mlk d wre i, o a s lc ke i so Misa tkdu o a ma ł s rzo i
o rwa z
ć e o o z na d d ć ó, u ir ma ł. e z ć a łg , ż so i o tp i
ę
wsyti saes łd iio p sc ąs w mlk .
zske tł ka nk rz u z z i
ę
eu
-Mlk , rż ż , k iaawy e z ćw mi ed misa i z p mo ąh k d z g itna W
e o do d e mą ę jj misa
s
c o e z na a o c a a o a naa i.
mid y z s s rwd i, z ca t mamik ąk n ytn j i z łt o rwas o mi iW p z
ę zc a i p a z c y iso
e
ć
ę k o sse cę c y awo d y
i d s . re
ę
k
cwn m rz d d ćo rbn mą iP zkyerc nke ca t o sa ćw s c ei ipemij en
i y a i o a do ię k. ry rt ę z iim iso d twi
e
u h ce ł es
c a
56g d i.
- oz
n
-N p łi ca tm n t sc o efrmk i n w p dp zky im o sa ćn 23g d . o
a enć ise ał z z n oe i z ó o ry rce d twi a - o z d
u
wyo nę i.
rś ica
-Pe bo z i re 1 -5mi. 2 0 C
ic rsk p z z 01
nw 0°.
R d : ison b isk p n ka a d jsc emnesyhfrme . pe d k rc jemii r sk.
a a Ca t a r z i o a łd ć o e z z
o
ij c oe k Wy ic e oa y
z
n
n bi zi
o
Ż c y p wo z nap d z sp z g twy nap ta we łgtg p z ps !
y z my o d e i o c a ry oo wa i orwy du e o re iu
© R b r B s hH u g rt G H
o e t o c a s eäe mb
Zgłoś jeśli naruszono regulamin